0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Кухонний ніж Kasumi Kuro Damascus Santoku 165 mm (K-35017)

Кухонний ніж Kasumi Kuro Damascus Santoku 165 mm (K-35017)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Kasumi
  • Модель: K-35017
  • Артикул: U0599412
  • Наявність: В наявності
5 350.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Kasumi
Модель: Kuro Damascus Santoku 165 mm
Артикул: K-35017
Призначення: сантоку (кухарський)
Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Ножі Kasumi призначені винятково для створення кулінарних шедеврів. Kasumi Kuro – це японські кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi у місті Секі. У серії представлені кілька кухонних ножів із загальними характеристиками: Клинок з дамаської сталі в 32 шари та з основою з молібден-ванадієвої сталі AUS-8 для ріжучої кромки, фінішна кована обробка для запобігання прилипання їжі, що відрізається, до клинка. Рукоятка з ламінованої деревини з восьмикутним профілем і з чорним епоксидним покриттям, стійким до дії води та хімікатів.

Kasumi Kuro Damascus Santoku - це кухонний ніж для подрібнення та нарізування. Форма клинка схожа на форму шеф-ножа, проте коротше для більш точної роботи з продуктами. Власне назву типу кухонних ножів Santoku можна перекласти як "три хороші речі" або "три види використання": рубання, різання та подрібнення. І виник вигляд ножів сантоку, коли японські кухарі пристосували вже відомий ним шеф-ніж для потреб своєї автентичної кухні.

Теги: Кухонний, ніж, Kasumi, Kuro, Damascus, Santoku, 165, mm, K35017

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухонні ножі, ножиці і набори
Виробник Kasumi
Модель Kuro Damascus Santoku 165 mm
Артикул K-35017
Призначення сантоку (кухарський)
Матеріал леза нержавіюча сталь
Країна виробництва Японія
Гарантія, міс 0
Серія Damascus
Тип кріплення руків'я всадний
Матеріал руків'я дерево
Довжина леза 165 мм
Колір руків'я чорний
Колір леза сріблястий
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.