0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Форма для шоколаду Martellato "Plisse" 95 г (21MA2031)

Форма для шоколаду Martellato "Plisse" 95 г (21MA2031)
Форма для шоколаду Martellato "Plisse" 95 г (21MA2031)
Форма для шоколаду Martellato "Plisse" 95 г (21MA2031)
Форма для шоколаду Martellato "Plisse" 95 г (21MA2031)
Форма для шоколаду Martellato "Plisse" 95 г (21MA2031)
Форма для шоколаду Martellato "Plisse" 95 г (21MA2031)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Martellato
  • Модель: 21MA2031
  • Артикул: U1110784
  • Наявність: В наявності
997.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Martellato
Модель: "Plisse" 95 г
Артикул: 21MA2031
Матеріал: тритан
Країна виробництва: Італія
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Форма для шоколаду  21MA2031 від світового бренду Martellato використовують як форми для плиток, форми для шоколадних десертів, для створення кулі.

У комплект входить одна тританова форма для шоколаду:

  • кількість лунок: 2
  • розмір форми: 275х135х40 мм
  • розмір однієї цукерки: ø 110 h 12 мм
  • вага однієї цукерки: 95 г (вказано приблизну вагу виробу із молочного шоколаду, може змінюватись в залежності від типу шоколаду та техніки лиття)

Особливості тританових форм для шоколаду від Martellato:

  • Tritan copolyester 100% найякісніший матеріал для приготування шоколадних десертів
  • вироби із Tritan ЗD молд виходять блискучими
  • форми для шоколаду ідеально відтворюють контури десертів
  • не містять BPA I BPS та інших сполук шкідливих для здоров’я
  • стійкі до ударів у разі падіння
  • легкі у догляді, можна мити у посудомийній машині, форми не втратять блиск
  • надзвичайно прозорі та легкі

Теги: Форма, шоколаду, Martellato, Plisse, 95, г, 21MA2031

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Форми для шоколаду
Виробник Martellato
Модель "Plisse" 95 г
Артикул 21MA2031
Матеріал тритан
Країна виробництва Італія
Гарантія, міс 0
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.