0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Пінцет кулінарний Arcos для кісток 110 мм (605000)

Пінцет кулінарний Arcos для кісток 110 мм (605000)
Пінцет кулінарний Arcos для кісток 110 мм (605000)
Пінцет кулінарний Arcos для кісток 110 мм (605000)
Пінцет кулінарний Arcos для кісток 110 мм (605000)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Arcos
  • Модель: 605000
  • Артикул: U1117564
  • Наявність: В наявності
480.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Arcos
Модель: для кісток 110 мм
Артикул: 605000
Країна виробництва: Іспанія
Гарантія, міс: 0
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Щипці для риби 605000 від іспанського бренду Arcos рекомендовано використовувати для видалення товстих і жорстких кісток із риби.

Вони виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, що забезпечує точність і зручність при роботі з рибою, особливо під час підготовки її для подачі в ресторанах або на професійних кухнях.

Основні характеристики щипців для кісток риби від Arcos:

  • матеріал: нержавіюча сталь
  • розмір: d – 110 мм
  • кінчики закруглені і тупі, щоб легко витягувати товсті кістки, не пошкоджуючи ніжне м'ясо риби
  • під час стискання щелепи вирівнюються, що забезпечує точний контроль над слизькими кістками.
  • ергономічні: зручно тримати в руці
  • не схильні до корозії
  • легкі у догляді, підходять для миття у посудомийних машинах
  • щипці стійкі до зовнішніх пошкоджень
  • не містять шкідливих для здоров’я домішок та сплавів
  • без запаху, не вбирають запахів
  • відповідають нормам та стандартам HoReCa

Придбати весь кухонний інвентар можна в нашому інтернет-магазині forward-ua.com, де ви зможете купити не тільки роздатковий інвентар, а й жаровні та решітки.

Теги: Пінцет, кулінарний, Arcos, кісток, 110, мм, 605000

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухарські лопатки, ложки, виделки
Виробник Arcos
Модель для кісток 110 мм
Артикул 605000
Країна виробництва Іспанія
Гарантія, міс 0
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.