0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Кухонний ніж Victorinox SwissClassic для чистки 6 см, красный (6.7501)

Кухонний ніж Victorinox SwissClassic для чистки 6 см, красный (6.7501)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Victorinox
  • Модель: 6.7501
  • Артикул: U0362152
  • Наявність: В наявності
260.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Victorinox
Модель: SwissClassic для чистки 6 см, красный
Артикул: 6.7501
Призначення: для овочів; для очищення; для фруктів
Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Кухонний ніж Victorinox SwissClassic - універсальний інструмент, який суттєво полегшить і прискорить процес обробки фруктів і овочів. Швейцарський кухонний ніж містить у своїй конструкції гостро заточене лезо з високоякісної нержавіючої сталі, яка дозволяє уникнути появи корозії, захищає від руйнівного впливу води і механічних деформацій.

При створенні такого леза йому була спеціально віддана загнута форма, від чого в більшому ступені залежить швидка і якісна очистка, нарізка, подрібнення і декоративна обробка фруктів і овочів різних видів.

Зручність експлуатації ножа SwissClassic також обумовлено ергономічною рукояткою, виконаної з безпечного для здоров'я людей та навколишнього середовища, вдруге переробленої, нетоксичного пластику. Додатковий комфорт і безпеку використання забезпечує стійке, протиковзке покриття ручки.

Теги: Кухонний, ніж, Victorinox, SwissClassic, чистки, 6, см, красный, 67501

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухонні ножі, ножиці і набори
Виробник Victorinox
Модель SwissClassic для чистки 6 см, красный
Артикул 6.7501
Призначення для овочів; для очищення; для фруктів
Матеріал леза нержавіюча сталь
Країна виробництва Іспанія
Гарантія, міс 12
Серія Victorinox SwissClassic
Тип кріплення руків'я всадний
Матеріал руків'я пластик
Довжина леза 60 мм
Колір руків'я червоний
Колір леза сріблястий
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.