0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Кухонний ніж MasterPro Sharp для окосту 28 см (BGMP-4119)

Кухонний ніж MasterPro Sharp для окосту 28 см (BGMP-4119)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: MasterPro
  • Модель: BGMP-4119
  • Артикул: U0902532
  • Наявність: В наявності
649.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: MasterPro
Модель: Sharp для окосту 28 см
Артикул: BGMP-4119
Призначення: для м'яса
Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Ніж з нержавіючої сталі Bergner MasterPro Sharp

Ніж Bergner MasterPro Sharp виконаний із харчової нержавіючої сталі. Високоякісний матеріал, що не окислюється, не впливає на смак продуктів. Лезо плавно переходить у руків'я. Міцне металеве руків'я, зручне для обхвату. Обмежувач руків'я забезпечує балансування ножа та оберігає руку від зісковзування.

Особливості ножа з нержавіючої сталі Bergner MasterPro Sharp

  • Підходить для миття в посудомийній машині
  • Виготовлений із нержавіючої сталі
  • Леза стійка до корозії, легко заточується, при цьому надовго зберігаючи ідеальну гостроту
  • Гладкий ріжучий край
  • Ергономічна ручка зручної форми
  • Ніж не тільки прикрасить вашу кухню, але й дуже практичний у використанні

Характеристики ножа з нержавіючої сталі Bergner MasterPro Sharp

  • Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Матеріал ручки: нержавіюча сталь
  • Колір: сірий
  • Колір ручки: сірий
  • Серія: Sharp

Теги: Кухонний, ніж, MasterPro, Sharp, окосту, 28, см, BGMP4119

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухонні ножі, ножиці і набори
Виробник MasterPro
Модель Sharp для окосту 28 см
Артикул BGMP-4119
Призначення для м'яса
Матеріал леза нержавіюча сталь
Країна виробництва Німеччина
Гарантія, міс 0
Серія Sharp
Тип кріплення руків'я суцільна лиття
Матеріал руків'я нержавіюча сталь
Довжина леза 280 мм
Колір руків'я нержавіюча сталь
Колір леза нержавіюча сталь
Особливості ергономічна форма ручки
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.