0.00 грн.
Зробити замовлення




- Виробник: Arcos
- Модель: 210700
- Артикул: U1058516
- Наявність: В наявності
1 551.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник:
Arcos
Модель:
серія "Clara" для хліба 200 мм
Артикул:
210700
Призначення:
для хліба
Матеріал леза:
нержавіюча сталь Nitrum
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
Ніж для хліба серії Clara від іспанського бренду Arcos ідеальний вибір для ефективного та акуратного нарізання хліба, булочок та інших хлібобулочних виробів. Завдяки спеціальному серейторному лезу ніж легко прорізає навіть найм'якішу скоринку, зберігаючи форму продукту без деформацій
Характеристики ножа для нарізки хліба серії Clara:
- матеріал леза: нержавіюча сталь NITRUM®
- матеріал руків'я: поліпропілен
- довжина: 200 мм
Особливості ножів від іспанського бренду Arcos:
- довговічність: руків'я з поліпропілену забезпечує міцність
- гігієнічність – абсолютно гладке лезо не вбирає запахів та не абсорбує вологу
- герметичний стик леза та руків'я – між ними не потрапляє їжа, та не утворюються грибки
- матеріал леза виготовлений з нержавіючої сталі Nitrum® довговічного, стійкого до корозії
- матеріал леза та ручки покритий спеціальним антибактеріальним покриттям, який перешкоджає утворенню бактерій та мікроорганізмів
- легка серейторність леза забезпечує зручне розрізання навіть найм'якшу їжу, не пошкоджуючи її
- герметичне з'єднання ручки та леза мінімізує потрапляння залишків їжі та води
- легкі у догляді — ножі можна мити у посудомийній машині
Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухонні ножі, ножиці і набори
Виробник
Arcos
Модель
серія "Clara" для хліба 200 мм
Артикул
210700
Призначення
для хліба
Матеріал леза
нержавіюча сталь Nitrum
Країна виробництва
Іспанія
Гарантія, міс
0
Серія
Arcos Clara
Тип кріплення руків'я
всадний
Матеріал руків'я
поліпропілен
Довжина леза
200 мм
Колір руків'я
чорний
Колір леза
нержавіюча сталь
Особливості
серрейторна (зубчаста) заточка
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.