0.00 грн.
Зробити замовлення



- Виробник: Grunhelm
- Модель: AMG2634ASSJ
- Артикул: U0978852
- Наявність: В наявності
4 679.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник:
Grunhelm
Модель:
AMG2634ASSJ
Артикул:
AMG2634ASSJ
Максимальна потужність:
2600 Вт
Продуктивність:
5.5 кг/хв
- Огляд товару
- Характеристики
- Відгуки (0)
М'ясорубка Grunhelm AMG2634ASSJ надзвичайно продуктивна та легка у використанні.
Завдяки їй можна приготувати багато страв. І все, що вам необхідно – це просто увімкнути прилад.
М'ясорубка потужністю 2600 Вт може переробляти будь-які види м'яса, переробляючи 5,5 кілограма на хвилину.
Електродвигун має функції прямого та заднього ходу, а також дві регульовані швидкості.
У комплекті: 3 грати з різним діаметром, для отримання фаршу різної густини.
Насадка для ковбас, штовхач, шнекова насадка з 3 терками, соковитискач.
Компактний розмір м'ясорубки дозволяє зберігати її прямо в кухонній шафі, не займаючи багато простору.
Завдяки їй можна приготувати багато страв. І все, що вам необхідно – це просто увімкнути прилад.
М'ясорубка потужністю 2600 Вт може переробляти будь-які види м'яса, переробляючи 5,5 кілограма на хвилину.
Електродвигун має функції прямого та заднього ходу, а також дві регульовані швидкості.
У комплекті: 3 грати з різним діаметром, для отримання фаршу різної густини.
Насадка для ковбас, штовхач, шнекова насадка з 3 терками, соковитискач.
Компактний розмір м'ясорубки дозволяє зберігати її прямо в кухонній шафі, не займаючи багато простору.
Характеристики
Побутова техніка>Кухонна техніка>М`ясорубки
Виробник
Grunhelm
Модель
AMG2634ASSJ
Артикул
AMG2634ASSJ
Максимальна потужність
2600 Вт
Продуктивність
5.5 кг/хв
Функція "Реверс"
так
Диски для фаршу
3 шт (діаметр отворів: 3мм, 5мм, 7мм)
Насадки
насадка для фаршу; «кеббе»; насадка для ковбасок
Захист мотора від перегріву
так
Матеріал корпусу
метал
Вага
5 кг
Колір
нержавіюча сталь
Також шукають
потужні
Країна виробництва
Китай
Гарантія, міс
12
Відгуки (0)
Відгуків про цей товар ще не було.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.