0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Кухонний ніж Tramontina Plenus для хлеба 203 мм Gray (23422/168)

Кухонний ніж Tramontina Plenus для хлеба 203 мм Gray (23422/168)
Кухонний ніж Tramontina Plenus для хлеба 203 мм Gray (23422/168)
Кухонний ніж Tramontina Plenus для хлеба 203 мм Gray (23422/168)
Кухонний ніж Tramontina Plenus для хлеба 203 мм Gray (23422/168)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Tramontina
  • Модель: 23422/168
  • Артикул: U0363309
  • Наявність: В наявності
212.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Tramontina
Модель: Plenus для хлеба 203 мм Gray
Артикул: 23422/168
Призначення: для хліба
Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Бренд Tramontina заснований у Бразилії 1911 року. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва і саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращої 18/10 неіржавкої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка згодом не тьмяніє й не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.

Ніж серії Plenus.
Ножі серії Plenus — поєднання комфорту та практичності. Легкі та міцні, довговічні з чудовою здатністю нарізування.
Лезо з неіржавкої сталі AISI 420. Поліпропіленова ручка не ковзає в руках.

Теги: Кухонний, ніж, Tramontina, Plenus, хлеба, 203, мм, Gray, 23422168

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухонні ножі, ножиці і набори
Виробник Tramontina
Модель Plenus для хлеба 203 мм Gray
Артикул 23422/168
Призначення для хліба
Матеріал леза нержавіюча сталь
Країна виробництва Бразилія
Гарантія, міс 0
Серія Tramontina Plenus
Матеріал руків'я пластик
Довжина леза 203 мм
Колір руків'я чорний
Колір леза сріблястий
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.