0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Кухонний ніж Victorinox Wood Slicing 36 см (5.4200.36)

Кухонний ніж Victorinox Wood Slicing 36 см (5.4200.36)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Victorinox
  • Модель: 5.4200.36
  • Артикул: U0604181
  • Наявність: В наявності
4 329.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Victorinox
Модель: Wood Slicing 36 см
Артикул: 5.4200.36
Призначення: універсальний; для тонкої нарізки (слайсер)
Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Великий ніж із серії ножів для нарізки 5.4200 з рукояттю з дерева. Має зручну та ергономічну ручку. Розмір, гладке лезо з шириною 30 мм, спеціально закруглений кінчик – особливості ножа.

Цей кухонний ніж є ідеальним для нарізки. Лезо ножа тонке та гостре, допомагає нарізати продукти настільки тонко та точно, наскільки Вам необхідно. М'ясо всіх видів, фрукти та овочі будь-яких форм та розмірів – такий ніж наріже все з дивовижною простотою та точністю.

Ніж має зручну, ергономічну рукоятку, завдяки чому рука не зісковзує і не прослизає, що дуже важливо при нарізанні. Відмінно продумана рукоять ножа зручно лежить у руці, дозволяє довго працювати і не відчувати втоми. З таким ножем будь-яка робота стане для Вас насолодою!

  • Довжина клинка: 36 см
  • Матеріал клинка: високоякісна нержавіюча сталь
  • Матеріал рукояті: червоне дерево
  • Упаковка: пластиковий чохол із логотипом Victorinox

Теги: Кухонний, ніж, Victorinox, Wood, Slicing, 36, см, 5420036

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухонні ножі, ножиці і набори
Виробник Victorinox
Модель Wood Slicing 36 см
Артикул 5.4200.36
Призначення універсальний; для тонкої нарізки (слайсер)
Матеріал леза нержавіюча сталь
Країна виробництва Іспанія
Гарантія, міс 60
Серія Victorinox Wood
Тип кріплення руків'я на заклепках
Матеріал руків'я дерево
Довжина леза 360 мм
Колір руків'я коричневий
Колір леза сріблястий
Особливості закруглений кінчик
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.