0
0
phone-icon
(067) 328 69 00 Замовити дзвінок

Кухонний ніж Arcos кухарський 155 мм серія "Universal" (280404)

Кухонний ніж Arcos кухарський 155 мм серія "Universal" (280404)
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Arcos
  • Модель: 280404
  • Артикул: U1007358
  • Наявність: В наявності
990.00 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Виробник: Arcos
Модель: кухарський 155 мм серія "Universal"
Артикул: 280404
Призначення: сантоку (кухарський)
Матеріал леза: нержавіюча сталь
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Хороший ніж - це незамінний помічник на кухні, завдяки якому Ви легко зможете нарізати будь-які продукти. Гостро лезо із високоякісної нержавіючої сталі NITRUM твердістю 53-56 HRC. Ергономічна руків'я з поліоксиметилену (РОМ) забезпечує безпеку та зручність роботи.

Переваги:

  • Матеріал - нержавіюча сталь NITRUM
  • Довжина 15,5 см
  • Твердість за шкалою Роквелла 53-56 HRC
  • Ергономічна ручка з поліоксіметилену
  • Запакований у коробку

Класичний дизайн леза продуманий для щоденного використання. Ексклюзивна нержавіюча сталь, високоефективна та довговічна, NITRUM. Пресована ручка для щоденного використання без шкоди для дизайну, де домінують прямі лінії з контрастами за формою та кольором. Ручки виготовлені з поліоксиметилену (POM), дуже міцні і недеформуються при граничних температурах (-40 ° C до 150 ° C). Заклепки із сплаву алюмінію, високої міцності.

Теги: Кухонний, ніж, Arcos, кухарський, 155, мм, серія, Universal, 280404

Характеристики
Товари для дому>Посуд>Кухонні ножі, ножиці і набори
Виробник Arcos
Модель кухарський 155 мм серія "Universal"
Артикул 280404
Призначення сантоку (кухарський)
Матеріал леза нержавіюча сталь
Країна виробництва Іспанія
Гарантія, міс 0
Серія Arcos Universal
Тип кріплення руків'я на заклепках
Матеріал руків'я поліоксиметилен
Довжина леза 155 мм
Колір руків'я чорний
Колір леза нержавіюча сталь
Особливості ергономічна форма ручки
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.